Alltså detta med grå januari- och lång känns månaden också.. Visst kan känslan av lång månad göra att man hinner med mycket mer än vad man tror- eller också ser man bara det grå och att det liksom aldrig tar slut. Tänk att det ändå bara handlar om att förhålla sig till likaväl den grå januari som allting annat. Bara förhålla sig..Wink

Hur förhåller du dig till att du känner dig trött och sliten så här års? Läste om en vän som alltid drar iväg på en veckas solsemster så här års efter inlämnat bokslut. Ett grymt förhållningsätt att sträva efter tycker jag! Vilket också gjorde att jag tog en sväng in på tui:s sida och checkade läget.. sol varma vindar och blått hav..- jag älskar den sortens målbildKiss

Hur förhåller du dig till julen kanske kostade mer än vad du budgeterade och långa januari har inte än nåt halvvägs? Här tömmer vi frysen- middagsplaneringarna sker efter frysens innehåll. Perfekt när man vill minska matkontot!

Hur för håller du dig till trötthet och mindre ork till att göra nytta? Införskaffade upppiggande kökssvampar igår- en gång i tden var dessa svampar endast grön gula- och vem får mer städlust av den färgkombinationen? (Inköpsställe hittar du nederst) Tillägger att Skärringer/Mannheimers podd ger ökad städlust och faktiskt möjligheten att komma på sig själv skrattandes under tiden- TESTA! (Länk till podden nederst)

Hur förhåller du dig till att du känner dig lika grå som januari? Viatminer- jag är supernöjd med Boosten jag får ifrån intaget av "All in one Boost" och All in one natural beauty! (Inköpsställe hittar du nederst)

Alltså visst e de läckra- vad sägs om klädsel hårband,städförkläde och gummihandskar i rosa till- alltså helt plötsligt blev ju markservicen hemma vid upppiggande! ( måste finna detta och återkomma med bild på min nya städutstyrsel- Bra målbild!!)

This!! Jag är övertygad om att intaget av dessa har ökat min goda energi och känner mig trots den grå perioden en friskhet i hud hår och naglar- det gillar jag!!

Våra tankar kan vara en bov till mycket men också kan goda tankar och aktivitet därefter få oss att må riktigt gott. Pröva alltid din tanke- Är den en sanning? Behöver den vara den enda egentliga sanningen i ämnet/situationen?

En situation, ett ämne, en händelse eller en grå regnig januarimånad påverkar i sig inte oss varken bra eller mindre bra- det är hur vi tar dem till vara och förhåller oss till den.

By the way- har du kännt den goda känslan av att, trots grått och regnande snöra på sig dojjorna och rusta sig för det blöta komma in efter en stunds raskt stegande! Kinderna är rosiga knoppen har fått en kick och vardagsmotionen är gjord- 30 minuter ger så gott! Enkelt och billig investering och förhållningsätt med halva grå januari kvar.

Ska vi utmana varandra? Hur många 30 minuters raskt stegande ska du hinna med from idag tom 31 januari?

Mitt mål är 20 st! Ditt? Skriv i kommentasfältet så peppar vi varandra!!!! SmileSmile

Här hittar du färggladaKökssvampar

Här hittar du Graafs All in one till bästa pris!

Här hittar du goda målbilder till sol och värme

Kram A.