Som ni som följer mig vet håller jag på med projekt "ny färg på väggarna här hemma". Eller ja- det påbörjade egentligen i somras med att vardagsrummet målades grått och jag bara älskade det!
Med många stora fönster i väster och norr blir ljusinsläppet stort- ibland nästan för stort- så att gå från vita till grå väggar gjorde hemmet mysigare. Sen ett par dagar tillbaka har det således blivit dags för mitt sovrum att också bli mysigare. Grått på väggarna där också och en och en halvvägg är nu målad- och jag är supernöjd så fint det kommer bli- min säng som går i silver- den kommer mer till sin rätt än mot den vita väggen. Dock måste jag säga att jag går ifrån det svarta i sovrummet- De ni! Jag älskar ju svart i möbler och lampor vad gäller inredning.  Men ljust i sovrummet vill jag ha några stora gardinlängder i någon slags silver grå- matchandes sängen, likaså letar jag en mjuk grå matta att sätta fötterna mot en tidig morgon.Lamporna däremot ska gå i vitt liksom övriga möbler. Jag är övertygad om att min vision kommer blir superduper!

I nuet spanar jag lampskärmar på ledig tid. Jag har vita - men tja- vill ha en mer "värmande" vita lampa. Mina raka lampskärmar känns lite för "kyliga" för värmen som jag vill uppnå i mitt sovrum. Därav var det en självklarhet att skriva denna text i samarbete med en webbshop med inredningsprodukter. Det är ju mer än lampor som kan behövas för att sätta pricken över iet i ett nymålat rum. Såklart är texten min egna.


Kolla nu in nedan vad jag hittade- världen finaste tjusigaste exklusivaste lampskärm - jag nästan dör när jag tänker på hur bra den skulle kunna passa in hos mig i mitt nymålade grå sovrum!

 
(Lånad bild från brunnsbodendesign.se)

Eos mini fjäderlampa- skrev att jag dör men jag tror nog mer att jag är kär- Wow vilken lampa!! Kan både användas som tak och golvlampa!!! Alltså jag känner liksom genom skärmen den mjuka fluffiga värmen som den superduper fina fjäderlampa utstrålar. En sån på var sida om min säng - alltså wow så fint!!

Vill man sen fluffa till rummet ordentligt så finns denna fjäderlampa i olika storlekar så kan nog tänka mig en fjäder i taket också!


(Lånad bild från brunnsbodendesign.se)

Så vitt och slätt i all ära mot mina grå sovrumsväggar- nu vill jag ha fjäder och och fluff!

Ni ser - kanske stilrent men mer kyligt än värmande.. Jag längtar efter vår och vitt i fjäder och fluff!

Här hittar du: Fjäderlampa

Kram A.