Alltså det där att vissa dagar går i ett.. Kan såklart vara att jag varit helt uppslukad av jobbande som jag stormtrivs med och sen ett kvällsmöte som tonårsmamma som gav en hel del tänkvärt att tänka till på. 
Känns himla bra fatiskt- att dagen försvunnit på innehåll som jag medvetet valt och som jag trivs med- men ändå känns det att kvällen är här och sömnen väntar i ögonvrån. Tidig morgon i morgon också! 

 

Skönt med lite stegande och luft efter kkvälls möte- en tänkande jag. 

Spelar åldern någon roll om man tror på sin ide och alla andra skrattar? Vilken rättighet har andra att skratta åt någon annans ide? Är det inte fantastiskt att någon tror på sig, sin ide och vågar köra? Om hjärtat och tron finns är grunden grävd och ide är inte samma som pengamål

Nu ska jag visualisera min nya inredningsdrömmar bakom lätt stängda ögonlock innan sömnen kommer- kolla in nedan får ni se- och så klart finner ni länkar till produkterna nederst.

Jag brukar inte fastna för flerfärgat men alltså kolla in denna fotölj och tillhörande fotpall- WOW!!! Vem vill inte sitta i denna vilofotölj och reflektera över dagen och visualisera mer inredningsdrömmar?

Möbellänkar:

Fåtölj

Fotpall

Nu dax att sova 

Kram A.