Det där med vårfeeling är något specieilt. Och visst det kan tyckas att vintern ej är över ännu, januari är ju trots allt inte slutän. Med det är också nu i slutet av vintern som känslan av ljusare tider och vår, ger en sån härlig känsla så fort vi blir påminda om den. 

Numera är det mer än bara kläder och skor som följer årstiderna i mode och kan göra oss påminda om ljusare tider. Dagens teknik iform av tex iphones ipads och bärbara datorer kräver sina skydd. Och så klart att vi vill ha dem matchandes till vårt personliga jag och årstiden och modet som är. 

Snyggaste bästa skalen till våra mobiltelefoner har vi i vår familj investerat hos Idealofsweeden. Jag vet inte vilket skal i ordningen jag har därifrån men jag har varit nöjd med dem alla! Superbra kvalite som håller min iphone skyddad.Och det är av vikt för mig att skalet är av ett hårt och bra stöttåligt material- fär titt som tätt slinter mobilen mig ur näven.. har den gjort så för er någon gång..?
Sen vill jag också att skalet på min telefon ska vara likaväl stiligt som snyggt och trendigt.

Så kolla in nu Dearing Kinga Collection hos Ideal of seden- Så snygga case i nyans av rosa och sååååå mycket vårfeeling!! Check them al out!! Här kan du också se min favorit av denna collection! Stolt är jag över samarbetet som också gör det möjligt att kunna dela med mig av en rabattkod till er hos Ideal of sweden !!!! (Rabattkoden hittar du nederst i detta inlägg!) Så in och handla case som påminner om att våren snart är här!  

Alltså hur tjusigt är inte detta iphoen case??? Kärlek vid första ögonkastet kan jag säga! Shoppa loss nu mina vänner!

Rabattkod: engan

Idealofswedeen : HÄR

Kram A.