Jag har många gånger tidigare skrivit om hur fördelaktigt jag tycker det är att ärva av varandra. Framför allt när gäller kläder skor och heminredning. Soffa stolar och buffé är återanvända möbler i mitt hem. De har tillhört andra innan mig. Pedestalen har varit mormors likaså min hallbyrå. Kistan är ett konteinerfynd . Tja ni läser rätt, nästan hela mitt möblemang är möbler som andra människor haft innan mig .Tjejerna har vita malmbyråer på sina rum och också de är som mycket annat inhandlade på någon köp och sälj sida på facebook. Mitt skrivbord är från början ett ärvt matbord. Mitt hem är verkligen ett led i ett hållbart samhälle. Någon dag ska jag fota alla dessa möbler som jag faktiskt stortrivs med, men som använts tidigare av någon annan. Kanske redan imorgon..

Köpa och sälja begagnade kläder är också såååå bra. Både jag och tjejerna har egentligen ALLDELES förmycket kläder.. så det är så bra att sälja iväg några plagg emellan åt på nån fb-sida. Men allt som oftast hittar jag också något nytt plagg som jag inte kan motstå...

Som här, en jacka. Jäklar i havet så snygg och så mycket jag! Egentligen ett helt oplanerat köp,och ska jag vara ärlig så är den något liten i storleken eller om man vill kan man säga att jag är förstor för den.. Men jag gillar den skarpt så istället för att låta bli, fick jag ett gott resultat att sträva efter. Jackan blev min och jag får ta och rensa ut några plagg från min befintliga garderob. Här ska tappas kilon !

Visst är det bra med flexibilitet och nytänk?

Kram A.


Som här, en jacka. Jäklar i havet så snygg och så mycket jag! Egentligen ett helt oplanerat köp,och ska jag vara ärlig så är den något liten i storleken eller om man vill kan man säga att jag är förstor för den.. Men jag gillar den skarpt så istället för att låta bli, fick jag ett gott resultat att sträva efter. Jackan blev min och jag får ta och rensa ut några plagg från min befintliga garderob. Här ska tappas kilon !

Visst är det bra med flexibilitet och nytänk?

Kram A.