Alltså folks vilket väder vi haft idag. Usikten genom fönstret under arbetstimmarna idag har varit iskallt med både snö och regn i luften. En känsla av tacksamhet över att arbeta inhus.

Vinter och kyla är definitivt för andra männsikor än mig!

Ta bara bekvämligheten bil- Där jag bor nu har jag parkering och inget garage. Då blir det till att skrapa rutorna så här års, och också det är en del av vintern som jag gärna hoppar över. Just vintertid kan jag ha en så stor saknad av garage att jag nästan funderar på att flytta och låta bygga mig ett Det är också genom denna drömmen/och funderingen  en självklarhet att skriva detta inlägg i samarbete med just ett tillverkningsföretag av garagebygge. Och såklart är orden drömmarna och funderingarna mina egna.

 

Skulle jag låta bygga garage så skulle jag låta bygga ett lagonm stort. Alltså det där med tomma stora ytor går bort. Att utmana mig själv till att ha ytor att spara onödigt på är inget för mig. Skrotsamlartiden är förbi. Numera gallrar jag ut istället! Dock ska bilen få plats utan problem både vad gäller i garaget och när jag kör in den. Eftersom jag är bekäm och inte kommer köra in min bil i garaget under sommartiden, så skulle jag låta bygga ett kombinerat garage och carport. SÅ smart!!
Garageväggarna skulle jag också låta isolera och kan man ha lite värme i garaget ska jag absolut ha det. Jag avskyr att frysa- så ock min bil, för det är ju min bil!Wink 

Jag ser framför mig ett vitt eller grått garage med svart tak. Stående panel, med vit garageport. Under resans gång så skulle jag naturligtvis anlita en kompetent och proffsig snickare, som byggde garagebyggsatsen där jag skulle ha den.

Inredningsmässigt skall jag inte ha någon speciell inredning och då menar jag ingen arbetsbänk längst fram i garaget. Mitt garage ska värma bilen och ingenting annat. Eftersom jag väljer kombinerat garage och carport kommer cyklarna parkeras där. För hujedamig att köra in bilen i ett garage där det står cyklar efter kanterna. Det är ingenting för mig. Jag vill ha svängrum vid in och utkörning.

Så tja, frågan är om en flytt med mitt nygyggda vita garage är prio ett för mig på min lista..?

Men om och när det är dags så vet jag iallafall väl detaljerat vilket behov jag har och vilken design jag vill ha på mitt garage!

Man måste våga drömma- och då ska man låta bli att spara på detaljerna!

Kram A.

Jag ser framför mig ett vitt eller grått garage med svart tak. Stående panel, med vit garageport. Under resans gång så skulle jag naturligtvis anlita en kompetent och proffsig snickare, som byggde garagebyggsatsen där jag skulle ha den.

Inredningsmässigt skall jag inte ha någon speciell inredning och då menar jag ingen arbetsbänk längst fram i garaget. Mitt garage ska värma bilen och ingenting annat. Eftersom jag väljer kombinerat garage och carport kommer cyklarna parkeras där. För hujedamig att köra in bilen i ett garage där det står cyklar efter kanterna. Det är ingenting för mig. Jag vill ha svängrum vid in och utkörning.

Så tja, frågan är om en flytt med mitt nygyggda vita garage är prio ett för mig på min lista..?

Men om och när det är dags så vet jag iallafall väl detaljerat vilket behov jag har och vilken design jag vill ha på mitt garage!

Man måste våga drömma- och då ska man låta bli att spara på detaljerna!

Kram A.