Godmorgon sköna fredag. Det är märkligt - känslan med fredag är något visst i liksom hela vårt samhälle.Även jag som jobbar oregelbundet och som hellre stoppar in det bästa innehållet i varje dag än stoppar in innehåll efter dagens namn, känner av den goda känslan som fredagar har med sig. 

En tidig morgon funderare ligger i området hurvida vi kvinnor många gånger försöker vara någon anna än den vi är. Och undrar du varför jag funderar på just bara oss kvinnor? Jo, för att jag som kvinna inte har någon erfarenhet av att vara man.

 

Det finns så många relationer där kvinnor gör allt för att vara andra människor till lags- lika väl i handlingar som i sin egna person och yttre. Många av oss kvinnor har genom åren varit och blivit experter på att ge bästa markservice åt allt och alla. Vi har klätt upptill tänderna. Vi har också kämpat med viktnedgång och träning - inte alltid för vår egna skulle utan mer för att passa in, och bli likadan. Herre gud så dumt!

Varje kvinna är så vacker i sin egna personlighet och charm, att hon inte ska behöva behaga en annan människa efter dens tycke och smak med handlingar!

Jag tror att självkänslan behöver jobbas upp rejält hos oss kvinnor! Vimåste börja se oss själva som älskvärda personer. Vi måste lära oss se det fantastiska hos oss själva. Herre gud ingen ska behöva vara älskad för allt den gör istället för den person den är!

Vad händer när vi kvinnor slutar prestera- behandlas vi som vi är lika värda för det?  Testa får du se..

Njut av av denna goda fredag ta fram det mest fantastiska i dig-Se din charm, njut av det och se till att få tid till att bara var istället för att prestera.

Favoriter i min garderob:

Militärjacka  Cubus

Träningskor Stadium

Tränngsbyxor Kappahl

 

Kram A.