Tanken på att att det allid finns en mening med det som sker- tja, den kan vara svårare att förlika sig med i vissa situtationer. Jag tror att ju mer vi jobbar med eget hamdlingsansvar hos oss själva ju enklare kan vi applicera tanken på att allt har en mening. Fullkomlighetstänket är en bov i dramat- att se sig själv som fullkommlig och andra som ofullkomliga förstör utveckling av den egna personen lika väl som utveckling av andra relationer runt och kring en fullkomlighetstänkande person hindras.
Så är det i tänket någon /några som är skyldiga till vad som sker av negativart i det egna livet behövs tankenöten knäckas.
Skrattretande nog går alltför många vuxna runt som fullkomliga och felfria individer och även i vuxen ålder uppbackade i det tänket av föräldrar i släptåg. Den sortens människor kommer aldrig bidra med värme likt en ödmjuk person gör.
Och värme behövs idag -11 grader Brr!

 

Glatt överraskad kan jag nu testa kylan med vidruteskydd! Så spännande! från Hamron. 

Spännande ser jag faktiskt fram att bege mig iväg i kylan- inte att rysa dock! Men kommer skydde att funka? Slipper jag skrapa rutorna? Spännande och ni får såklart resultaet ikväll!

Vindruteskydd: Hamron

Kram A.