Vilket väder det var igår - krispigt kallt oc ändå ljuvligt med sklekenet! Stora stadens gator lyste verkligen upp- Idag är det värr - halsen gör sig pmind- Citron ingefära i massr får bli dagens måste.

Kom förresten hem igår eftermiddag till ett icke fungerande fibernät- srbart- YES! Varken tv eller internet fungerar- och så är fallet fortfarnde. Det gäller att jobba med tänket ordentigt så inte de negativa tankarna tar överhand i denna situationen. Ett fungerande internet är ju en självklarhet i vår vardag här..Så denna tidiga morgon stänker konsultrollen av sig och vänder sig om för att somna om en stund till - Och när jag vaknar igen ungerar allt säkerligen som det ska igen. Smart val va?

Strålande sol när jag igår stegande på stora stadensgator- lyx! Och solglasen fick åka på- by the way, så smart val att för flera årsedan sätta in proggressivt glas även i rayban bågarna! 

Tekniken är ingen klar favorit idagsläget här- men ett värmande ljus är det iallafall.

Kram A.