(Detta är reklam för Yrkesbutiken.se och innehåller annonslänk)

Att vara entreprenör och konsulta har för mig inneburit många kontakter och information inom flertalet branscher som jag kanske aldrig annars hade haft möjligheten att ta del av. Innovation kvalite och god service är av vikt inom alla branscher skulle jag vilja säga och är en förmån för mig att ta del av av oavsett vilken bransch det gäller. Så också kvalitetssäkring.
Jobbar man tex inom bygg och anläggningsindustrin är bästa funktion av arbetskläder, verktyg och tillbehör ett måste för att kunna leverera det man ska till sina kunder. Det ligger ett slags säkerhestänk i detta som är så av vikt, vilket jag gillar. 

Därav var det därför en självklarhet att skriva detta inlägg i samarbete med en webbbutik inm bygg- och anläggningsindustrin. Orden och tänket är så klart mitt egna.

 

Under kategorin "butik som erbjuder kavlitetsprodukter för yrkesfolk inom bygg - och anläggningsindustrin"- kan man stoppa in Yrkesbutiken.se. De har ett brett sortiment och här finns likaväl arbetskläder, fordonsdelar och tillbehör, som asfaltsredskap och laserinstrument. I den här butiken hittar man en mängd kända varumärken inom de olika områdena. Vilka också står för just kvalitetsprodukter. 

Yrkesbutiken riktar sig till yrkesmänniskor med professionalitet inom branschen. Här har man valt att samarbeta med tillverkare som står för hög kvalite och innovation. Me like!

Men likaväl som jag finner fackverktyg och fackområden så hittar jag också säkerhetstänket i deras webbutik. Här finns gott sortement av tex handrengörning, tvålar,hudvårdskrämer och handdesinfektion. Rengöring och mjukgörande är A och O likaväl för hårt arbetande händer och kroppar inom industrin som andra. Och jag känner en fröjd av att man erbjuder detta också! När jag hittar brandsprutor i olika storlekar, brandfiltar och brandvarnare i olika modeller tycker jag att butiken definitivt har ett proffsigt helhetstänk som branschfolk bör uppmärksamma!

 Kram A.