Igår var det fetisdagen eller också kallad semledagen - idag är det alla hjärtans dag. Bägge två idag dagar rätt kmmersiella.

"Vad ska du ge bort på ala hjärtans dag? Vad fick du på alla hjärtans dag?" Förväntningar och krav som ligger i luften..  Den här dagen fanns inte när jag växte upp och har ändå redan blivit ett måste..

Herre gud det pratas om ungar som får presenter för både 100 och 1000-tals kronor för att nån kommit på att sätt ett hjärta på en specifik dag.. Jag kan tycka att det är mycket märkligt. Kankse är jag gammeldags och präglad av att dagen inte fanns under min barndom. Men är det inte viktgare att visa den yngre generationen att ha med hjärtat ialla sina dagar i allt de gör. Och även vinsten i detta och i att inte förvänta sig saker..?

Att ha hjärtat med en av årets 365 dagar verkar ju hel korkat och att ge till dem som redan känner av vårt hjärta. Sak vi nu överraska en dag som hjärtedagen idag så är mitt tips utmana dig själv att ge till de mest behövande och de som du har svårast att ge ditt hjärta till!

 

 

 

 

När det blåser kyligt är det extra tryckt att känna känslan av många hjärtan med från olika håll. 

Arbetdag i rätta lokaler.. där hjärtat är med- gott va det också!

Ett hjärta som medvetet vårdas väl och utvecklas mår så mycket bättre av att att var med på årets alla dagar än bara under en dag- eller hur? 

Firar ni denna årets hjätliga dag eller ej? Ge ni bort gåvor-till vem?

Kram A.