Snön ligger kvar här och lite kyligt utomhus. Den där strängkalla vintern har även i år låtit vänta på sig, och jag håller tummarna för att vintern i sig själv håller på med undanpacknig..

Jag väntar på värmande vårsol och första kaffet utomhus!

Lika vit som snön är utomhus, lika vita är klännngarna som ska klickas hem idag. Det stundas avslutning från grundsklan och tja min unga fröken är ute i god tid. Korta mer raka än utfladdrande modeller är i hennes smak. Och jag tror att det blir jättefint- till hennes späda figur.

Som förälde tycker jag att det är väldigt kul att alla mina tjejer har en mycket god klädsmak- i mitt tycke. De kläder sig efter sina kroppar och exponerar sig själv i lagom dos. Alla 4 klär sig på ett sätt som framhäver det vackra hos dem själva istället för att bara hålla sig till gruppen och modet.

I den mån jag kan har jag försökt hjälpa till med just kläder till högtidsdagar som tex skolavslutningen.  Och ibland har jag fått trixa- vilket jag är övertygad om att många av er ensamstående, enastående mammor känner igen. Mina tjejer har ansvar själva för sina barnbidrag. Den tusenlappen ska räcka till mycket. Likaväl som en ensamståendemammas lön , min i detta fallet ska räcka likavl tillvardagen som tex festsom examensdag och kläder till det.

Hur bidrar du som förälder till dina tonåringars utgifter?

Kanske går klädsmak och och prisklasser för vad man tycker är snyggt i arv- för klänningarna nedan som finns på förslag är likaväl ursnygga som prismässigt mycket goda!

Så dag inspireras vi i sommartänk genom den vita färgen på marken och dessa klänningar- snart, snart springer vi alla omkring barbent under solens strålar och njuter av ljus och värme, eller hur?

Under bilderna hittar du länkar till varje klänning där du kan läsa vidare om pris och material- sen är det bara att klicka hem om du/ni också hittade en favorit bland dessa vita fina

T-shirt dress

Rak klänning med trumpetärmar

Urringad, långärmad med klockad kjol

Som ni förstår längtar jag eefter sommar och sol. Alltså dde där första dagarna då vinterjackan inte längre behövs.. Vad ska du göra den dagen? Kan du se denna första vårvarma dag utan vinterjacka framför dig? Hur njuter du? Mitt tips är en stilla kaffe under solen, en stunds njutning och uppstoppande av vardagens annars hektiska stegande. Vänd dig mot skyn och känn tacksamhetenöver att våren är här igen! Kanske går du hem och byter om till någon av ovanstående- Har du kollat in länkarna?

Kram A.