Alltså det där med första kaffet utomhus- den koppen, den är näst intill magisk! Skit samma liksom att vinterresterna finns runt om på balkongen.
Min balkong är liksom min oas- Här behövs inte smink glitter glamour för någon. Här behövs bara att hjärtat och känslan är med!
Oj, vad jag har satt mål, visuliserat fram ny tankar, drömmar, ideer som sen har fyllts på med energi från solen under resans gång på just min balkong. Förra året blev också inredningen av utemöblerna-just svartmålat, för min trivsel skull! Konstigt? Nej, det är ju mitt hem och min as!!

Direkt igår fylldes jag av energi till att vilja vårstäda balkongen och planera nya blommor - dock får det vänta lite till - Rejäla minusgrader väntas i veckan!
Har du några förslag på tåliga växter och blommor som ger extra mys och obonnad för balkong  västerläge?

 

Energin från solen och första kaffet utomhus detta år gav kreativitet denna jobbhelg. Och precis som mitt rätta jag gillar, har jag hunnit med mycket under nattens timmar vad gäller homestyling hemmavid. Dock blev det inomhus istället för balkongen!

Det färdiga resultatet och enkla tipds till förändring ser du i nästa blogginlägg!

By the way- vilken färgskala går ditt hem i?

Enjoy your time and your day!

Kram A.