Jag började föra in svart i inredningen i min förra lägenhet. Det började med svarta ramar mot sandfärgade väggar. Jag trivdes och blev djärvare- Kistan som är med i detta hemmet också blev svartmålad. Investerade tom i en svart bokhylla. som dock inte är kvar.

Har försökt emellanåt med ljusare teman men- svart- That's my home! The black dream och jag älskar det! 

Efter vit grundfärg var det dags att klä in mitt älskade bord med svart  färg i antiklook.

Två strukningar med torktid emellan

Och det färdiga resutatet- Jag är såååå nöjd. Den svarta färgen är så rätt för mig mitt hem min inredning och min paradvåning. Antiksvart är sååå snyggt. Färgen är också extra slittålig.

Vad tycker ni- blev det snyggt?

Nu saknas bara "rätt" mattor, soffa , soffbord och spegel. Uppsättning av tavlor kan nog cså stå på tu i The black dream!

Väl godkänt av ungdomarna här hemma också- och det ska ni veta att mina heminredningsprojekt ligger inte alltid rätt i kurs för mina åsiktsmaskiner.. Kanske är det en singelmammas lott i livet att bli bedömd uppifrån och nerifrån av sina avkommor och att emellanåt få mer kritik än beröm av det man åstadkommer?

Men bordet föll i belåtenhet - vilket kändes skönt! Barnen nöjda och mamman glad!

Kram A.