( Betalt samarbete med Kvalitetsflytt)

Igår promenerade jag gata upp och gata ner i Svergies andra största stad- vårt vackra Göteborg.
Även om vinterkylan låg kall över stadslandskapet, så var var det härligt att promenara på dessa centrala gator. Göteborg är en vacker stad. Och jag har med mig sen barnsben en god känsla för just denna staden. Alla mormors berättelser om hur hon lekte på dessa gator som liten flicka och den goda känslan för staden som hon överförde till oss barnbarn. Att åka tåg till Göteborg för mig som liten flicka var festligt och en happenings.

Min goda känsla som jag har fått med mig sen barnsben för just Göteborg gjore det också enkelt för mig att välja att skriva detta inlägg i samarbete med en flyttfirma i Göteborg. Orden tankarna och känslorna som beskrivs är så klart mina egna.

 

Min mormor längtade alltid tillbaks till staden Göteborg. Dock blev hon Lerum trogen under mer än 60 år även o hon i hjärtat alltid såg sig själv som Göteborgare. 

Ska jag flytta från Lerum ska jag flytta till Göteborg. Och jag skulle enkelt kunna göra det när alla tjejerna är så stora att de kan ta sig själva kollektivt.

Tänk dess fina hus i city, tänk att bo där. Högt i tak och nära till allt. Och när jag menar nära till allt så tänker jag definitvt på kulturlivet- att spontant kunna gå på bio, teater eller gå på restaurang och äta. Närheten till grönområden finns det i och kring hela Göteborg också. Det finns också något mer som skiljer sig rejält från mitt "hometown" idag mot att om jag skulle flytta till Göteborg. Närheten till havet! Att enkelt ta färgan ut till öarna- så härligt!

Att sen bo mitt i storstadspulsen- tja- det skulle vara hur "gött" som helst. Jag kan enkelt leva mig in i känslan av att bo mitt i och utforska allt i Göteborgs centrala Stadsdelar.

Dock har jag ingen som helst positiv upplevelse av det där med att flytta. Att flytta har varit slitsamt för mig genom åren och själva flytten lever kvar i flera år. Jag har fortfarande oupppackade saker från senaste flytten .. Och ja, jag har bott här i 7 år..

Det som skiljer mitt tänk idag från tidigare flytt kan kanske ha och göra med åldern- idag byttes 0:an efter 5:an ut till en 1:a också..Kiss.

Jag skulle inte slita själv med en flytt någon mer gång. Det finns flyttfirmor! Att använda mig av en en flyttfirma i Göteborg är en självklarhet när jag flyttar dit!  Varför slita själv och trötta ut mig genom en flytt när det finns kvalitetssäkrade flyttfirmor som gör allt? Att må bra själv är ju att spara kronor och miljonoer- eller hur?

Kvalitetsflytt är just en sådan flyttfirma i Göteborg som skulle passa mitt ändamål perfekt! De är medlemmar i Sveriges åkeriföretag, SÅ och följer Bohag 2010 vad gäller privat flytt och kontor 2003 för företag via IF Företagsförsäkring! Bara detta gör mig trygg! Och att känna sig trygg är en viktig känsla när jag ska leja bort min flytt!  

Hos kvalitetsflytt erbjuds jag också allt mellan packning, flytt, städ och magasinering. Hur bra är inte det? De bitarna jag vill göra själv de gör jag och resten tar flyttfirman hand om. Bara det mina vänner! Att bli av med packandet!
Kvalitetsflytt förstärker definituvt min goda känsla till att flytta till Göteborg! De gör min visualisering nu också enkel och bekväm- Me like! Och vet ni, skulle jag nu bestämma mig för att flytta till någon annan stad i vårt avlånga land så kommer den flytten bli lika trygg den med. Kvalitetsflytt är nämligen verksamma över hela vårt land, även om huvudflyttarna sker i Malmö, Göteborg och upp till Uppsala.  

Sköna vackra Göteborg- att flytta till dig och andra städer ska var mer ett nöje än tvärtom! Presic vad en flyttfirma i Göteborg bidrar med!

Kram A.