Inlägget innehåller adlinks

KOLLAGE - KAPPOR

Only Rosa Kappa | 2. Object Olivgrön Kappa | 3. Even and Odd Grå kappa | 4. Mildred Kappa | 5. Moves Grå kappa

 

Alltså fröken väder, hur länge till skall vi behöva bära vintermundering?? Visst längtar ni som jag efter vårsolens värmande? De där första kaffekopparna utomhus vid en husvägg med värmande solstrålar- det längtar jag efter! Och också att bära lättare kläder!! 

Kreativ dag igår, där jag också tog ett nytt steg utanför boxen.. (bambi på hal is..igen) Vad det leder till får vi se framöver! Idag blir det skärmtid hela dagen och sen väntar en avkopplande helg- efter denna veckan ska det bli alldeles ljuvligt.

Morgon kaffet väntar och med den koppen en stunds visualiseringar med vårsol och andra trevligheter. Ger du dig själv möjligheten till daglig tid för visualisering? 15 minuter.. då har du 23 timmar och 45 minuter över till annat..

Kram A.