Som tur är vet vi att så här års är vintervädret övergående. Snart snart snart kommer vårsolen värma oss. kan inte säga annat är jag längtar till varmare breddgrader- men ja, det stämmer mindre bra att gå efter den känslan just nu. 

Nationella prov för en niondeklassare och nya spännande uppdrag för en entreprenör får ligga mer i fokus än att sticka iväg till solen. Vår tid kommer- förlitar jag mig på medans jag kikar på bilder från vår härliga resa till Cypen i somras. Jag och de två hemmavarande tjejerna tillbringade en vecka där med TUI och njöt till fullo! 

Jag försöker att åka minst en vecka per år utomlands. Jag känner mig oerhört priviligerad som har jobbat ig fram till den möjloigheten. Det krävs framförhållning och planering av buffert och tid. Och hittills har det gott bra- så tacksam att jag en gång i tiden sade upp umgänget med cigaretterna och satte utlandsresa som mål istället för migh och mina större tjejer. 

Vi får se var när och var vi åker - även om längtan är stor just ni i vinterkylan så som sagt - vår tid kommer!

Bild från sommaren 2017 - en härlig vecka med TUI i Aya Napa på Atlantica Sancta Napa- en härlig veckas ppolliv och avkoppling med två badälskare!

Det är nåt visst att komma till ett nytt ställe och första dagen utforska området- havet poolen- de vigtigaste för oss!

I år hoppas vi kunna få till att åka till ett lika gott hotellområde  fast med några fler familjer- och yes TUI vi kommer säkerligen välja er igen som resebolag!

Medans vintern är kylig och längtan till sommarens värme finns, så fixar och trixar jag med gråskala. Frågan jag ställer mig är- Måste allt vara perfekt?

Vi genomsyras av det perfekta livet i ord och bild så fort vi öppnar våra sociala medier. Avsaknad av bakomvarande slit gör att det många gånger blir ointressant och inget att se upp till eller att inspireras av- vad gäller för mig iallafall. 

Ett icke perfekt- men fyllt av eget målande och stålhet. Min gamla förvaringskista fick ny färg. Från svart till vita- och fyller idag fortfarande sin funktion med förvaring- men också som sängbord- inte perfekt men charmigt med böckerna som extra stöd och höjd till sänglampan.

Atlantica Sancta Napa, Aya Napa Cypern: HÄR

Kram A.