(betalt samarbete med Rimforsa Strand Konferenser)

Att konsulta innebär också idag för mig olika uppdrag och olika samarbetspartner. Det ger en slags frihet och omväxling. Och när den ena har uppgång i uppdrag så har den andra lågsäsong om ni förstår vad jag menar. 

Vissa dagar jobbar jag hemifrån - ibland från morgon till kväll. Ibland jobbar jag i andras lokaler och ibland håller jag bland annat värdskap under tex konferenser.

Det där med värdskap och konferenser är mycket roligt tycker jag. Lika väl som att vara deltagare som att själv vara en i teamet som servar med bästa värdskapet för konferensgäster. Därav var också detta inlägg en självklarhet för mig att skriva i samarbete med just en konferensanläggning. Självklart bjuder jag på mina egna ord i texten.

Jag har genom åren varit på konferenser i många av Sveriges städer. Lika väl endagskonferenser som övernattande konferenser. Dock har jag aldrig varit på konferens i Linköping, vilket jag numera, mer än gärna skulle vilja åka på!

Alltså wow vilken konferensanläggning jag har funnit i Rimforsa Strand!

Den ståtliga konferens och hotellbyggnaden är belägen vid Åsundens strand endast 30 minuter från Linköping. Här erbjuds personligt ihopsatta konferenspaket med möjligheter till stor variation till att låta kreativiteten flöda. Det gillar jag!! Här kan konferensgruppen efter en stillasittande lärande dag få prova på att vara kockar för en kväll, likaväl som målning, vinprovning yoga och kajakturer mm.finns som möjlighet. Dessutom ingår alltid ett strandbastubad när man bokar ett konferenspaket här. Alltså wow! 

 

Vad gäller matintag i konferenspaketen, oavsett om det är konferens över dagen eller över natt, så verkar de definitivt stilla min hunger på ett strålande och mycket smakligt sätt. 


När jag tittar på bilderna på rum och lokaler blir jag överväldigad- den äldre charmen är mycket smakligt inredd och tilltalande!

Ja, genom detta samarbete med Rimforsa strand börjar jag fundera på om det kanske skulle vara dax att dra ihop en konferens med mina kvinnliga entreprenörskollegor- jag är övertygad om att vistelsen och lärandet i denna fantastiska miljö skulle ge oss en kick till fortsatt utveckling och grymma resultat i vårt företagande!

Kram A.