Inlägget innehåller adlinks

Alltså  Wow , vaknar av att solen och ljudet tränger sig in igenom sovrummsfönstret. Kan det ÄNTLIGEN vara så att fröken väder kommer att hålla sig ifrån att slänga ner vita flingor på oss? Iallafall i dessa delar av landet som jag befinner mig i. Och jag riktigt längtar tills jag kan hänga undan våra vintertjocka jackor. Bara det att hänga undan bort dem från hallen ger känsla av att våren finns inne i vårt hem- så mycket lugft det ger! Kan ha att göra med att vi har definitivt fler än varsin jacka i detta hemmet..

Så vad passar bättre än att jag bjuder er på mina fem vårfavoriter vad gäller kortare jackor. En kort skinnjacka i en härlig färg till ett par snygga jeans- är man vårsnygg då  eller? Jag har alltid varit svag för jeansmodet så vad passar ännu bättre kan vara att komplettera med en snygg jeansjacka. Men trots allt kan det också vara av vikt att ha en luvjacka i gaderoben även fför vårens dagar. Vinden kan ju vinda kyligt även då! Ni har mina favoriter nedan och direktlänkar under bilderna där du hittar alla information om dem!

I en singelmammas vardag börjar dagen inte bara med stråklande solsken- 2 härligt glada tonåringar som är nöjda med sin ansträgning och pluggande inför dagens prov och gav morgonen faktiskt härligt lugn istället för tvärtom. Så vad vi lära av det? Jo, medvetna val där det egna handlingsansvaret detaljeras och sen följs ger en skönare känsla som sen också flödar ut till andra! Yeahhaa så härligt precis som vårkänslan! Ta dig nu en njutbar titt av mina vårfavoriter- korta i fina färger!

Röd skinnjacka från Vera Moda

Den bästa - Levis Jeansjacka

Militärgrön jacka med nitar

Rosa luvjacka

Rosa skinnjacka

Kram A.