Hemma och vänder mellan 2 arbetsuppdrag. Det passar mig perfekt. Jag brukar tänka block om mina uppdrag och åttaganden. Så idag är dagen indelad i 3 block med pausar emellan som nu.
Denna något längre paus gjorde att jag hann med att ta mig hem, checka posten, prata med en tonåring och packa ner det jag behöver för nästa pass och uppdragsgivare. Ska förresten ta på mig en mössa på huvudet när jag åker för det är så där bitande kyligt i vinden idag. Varannandags väder- igår var det riktigt vårvarmt och det gick tom att lapa sol sittandes i lä. Mycket njutfullt, tycker jag!

För övrigt förlöpte söndagen räntt bra- bockade av några saker på "att göra listan" bjöd på middag och kopplade av i soffan. 2 saker saknades- att hämta paketet på posten som jag försökt hämta i 2 dagar- igår låg dataterminalen nere. Ska ta svängen om idag också så kanske kanske det nu äntligen kommer med hem.

Ljuvligt är iallafall att ha en bunt fina tullpaner ståendes på bordet - åh vad det smyckar fint så här års. Även om jag har en speciell förkärlek till rosor så måste jag säga att tullpaner ger glädje och hopp så här års. Nya tider och nya val är liksom i antågande! 

Ibland tror jag att vi lever som om allting är bestående vilket INGENTING är. Men visst är det så att den som förändrar kan mötas   med avund som i grund och botten är rädsla. Att gå i bräschen och vara först krävs ett mod.

Hur modig är du till att gå i bräschen för dig själv och välja nytt när känslan inte längre är med?

Nix, dax att röra sig viadre till block nr 3 

Kram A.