Jag tror att många mer än jag har sina drömmar och önskningar att vilja uppleva och genomföra innan näsan ligger i vädret. Jag tror också att många mer än jag snurrar runt, rondellkör liksom och av olika anledingar tvekar till att våga vara modig att genomföra sin önskning. 
Anledningen till att vi tvekar kan såklart vara lika olika som vi alla är unika. Men frågan är ju ändå- Hur kan vi bli redo för att genomföra vår innersta önskning innan tiden har sprungit förbi?

Funderar vidare- Hur vi får fatt i den där redokänslan? Den där känslan som gör att tveksamheten blir till kraft och man kan slänga sig utför och simma ett tävlingslopp utan att innan vara simkunnig. Hur kan vi alla bli så redo för att genomöra det vi vill och önskar?

En bucketlist kan vara en del i det hela, att skriva ner för sig själv sina önskningar som man vill beta av. Tal och skrift förstärker ju tanken likt en tatuering och det kan behövas för att få det undermedvetna att hålla fokus..

Att ställa sig frågan "Vad är det värsta som kan hända?" kan också vara ett led i att ge sig själv modet. Ofta tvekar vi över saker som egentligen inte för med sig något större i vad som skulle vara det värsta som kan hända. Så mycket bra att identifiera detta.

Att känna sig redo eller inte kan också ha med sorg att göra- att tillåta sig att sörja färdigt är också ett bra steg. Att ge tid till sorg  till andra som tvekar. Pressa inte människor låt dem sörja och bli redo efter deras egna förutsättningar. För vem bestämmer tiden på sorg? Vem bestämmer vad som är och inte är sorg för någon?

 

Rätt verktyg, rätt förberedelser och redokänslan kan ta fart. 

Unika ting kan ge lugn, kraft och styrka. Eller vad tycker ni? Själv älskar jag just butiker, webbshoppar med unikhet i.

Fokus penna och papper nu! Min tveksamhet är nu mer kraft en tveksamhet- I love that!

Budda- My livingroom

Kram A.