Det där med vårens dofter kan påverka både på gott och ont. Lika väl allergier som depressioner frodas i skimret av våren. Så att "myntet alltid har två sidor", stämmer likaväl in på våren som allt annat.

Själv vaknade jag med igenklibbade ögon och tugnt huvud- dax för allergimedicin!

Och lika väl som medicinering gör våren njutbar för mig- likaväl finns det ofta fler vägar än bara en när livet kör ihop sig- dock kan det behövas några löplängder innan andra vägar hittas. Det kan så klart vara slitigt men mödan kan också ge sitt resultat när du sen lunkar lugnt och skönt på nya stigar. 

Förövrigt är dagen idag spännande för mig- jag ska börja något nytt- och känslan är som Bambi på hal is- och jag skulle kunna, ganska enkelt, börja tänka tankar om otillräcklighet och att vara sämre än andra.. Men jag väljer bort de tankarna och tänker att "Alla har ju faktiskt varit barn i början" och stannar där i min tanke. Jga stärker min tanke med att jag kommer iallafall lära mig någonting.

 

Vårfint på mitt bord med finaste vår buketten- herregud, har fått tulpanbuketter två gånger denna veckan från oväntat håll. Så glädjande och jag är så tacksam!
Kanske får man inte alltid uppskattning där man önskar vill och strävar efter. Men kanske om man sneglar lite åt sidan så finns uppskattningen och bekräftelsen där. Och sen är det ju det där med förväntning- Lika väl som vårens ljus har en förväntan med sig att inte föra med sig annat än trevligheter likaväl lägger vi onödiga förväntningar på andra människor. Det finns alltid en baksida.. Ju mer vi släpper krav och förväntningar på likaväl vår som mötande människor ju mer glatt överrskade kan vi bli, tror jag

Om du är tonårsmamma kanske du också brottats med förväntningen av att vara en normal mamma- Frågan är då- Vad är en normal mamma?
Återigen hamnar mina tankar i unikhetens tecken. Istället för att förvänta oss saker av varandra efter vår egna världskarta så blir både vår allergier och mammor så mycket, mycket lättsammare och fantastiska med att ha och göra med om vi uppskattar och bekräftar dem efter deras egen unikhet!
Våren du är en fin årstid och jag är så tacksam över allergimedicin som göra att jag kan ta till vara ditt ljus och dina dofter! ( Enkel mening att aplicera vidare på annat)

Väntar förövrigt med spänning på ett nytt tradera köp! Så kul  och tror att det kan passa finfint till läppstiften jag provade igår. Viken är din favoritnyans bland läppstifter i vår?

Kram A.