Dröm är dröm och saga saga- drömmer det gör blott de svaga. Stämmer nog perfekt för den som vill bedömma "a dreamer like me" som svag.

Hade jag inte drömt och visualiserat hade jag aldrig tagit mig dit jag är idag!

I mina gener finns ingen tro på att varken öppna eller driva eget företag. Och absolut inte som ensamstående mamma. Tron på att, efter 10 års avhållsamhet från att köra bil, känna mig "good enough" bakom ratten och faktiskt ratta min egna bil- tja, den hade jag inte med mig som en självklarhet.

Genom att våga drömma och visualisera likavä rimliga som orimliga drömmar har jag idag tagit mig till rollen som entreprenör som   singelmamma sen 8 år tillbaks. Jag skulle ljuga om jag sa att vägen som egen företagare inte var kanstad med hinder- men genom att se hindrena som lärdomar är jag mer närmare mitt drömmål än tidigare.

Vad gäller bilkörning- är jag fantastisk stolt och lycklig över att jag varit modig nog att jobba med känslan och känna mig tillräcklogt bra som bilförare.
Visualisering handlar mycket om känsla för mig- att få mitt inre att grappa tag i det som för mig för med sig den goda känslan. Detta har inte bara fört med sig att jag idag är en singelmorsa som yrkesarbetar som entreprenör och konsult och forslar sig fram via bilkörning. Körningen består också i att köra runt i min tredje nya bil! Så coolt, när generna säger att bilar inte är värt att lägga pengar på.

Fast att man sen är mitt i en dröm visualisering så tar målen liksom inte slut där. Det föder istället nya drömmar genom att vara lugn och glad  över att via eget handlingsansvar ha tagit sig dit man vill. 
Så även om jag idag kör runt i en ny bil, så har jag ändå än dröm på g om min nästa bil. I min visualisering fyller jag dagligen på viktighetspunkter för nästa bil. 
Just detta gjorde det också självklart för mig att skriva denna text ihop med just en bilfirma som erbjuder bilar och märken möjliga att leva upp till mina önskningar. Och vad beträffar bilar så är jag inte rätt person att hålla koll på olika märken eller se just bilar som direkta skönheter. Men ska tilläggas att ju mer bilar jag numera har ägt och kört, ju fler egenskaper finner jag hos bilar som kan närma sig att jag kan se dem som vackra. 

 Förr om åren var jag mer beroende av kombi för småtjejernas vagnar och därefter produktleveranser i mitt företagande. Lyxigt värre att statsköra med tung kombibil utan att behöva när de tiderna är passe. En lagon stor, snygg och smidig bil passar mig. Numera sätter jag mer värde på att bilen ska vara flink, den ska vara enkel att parkera.

 Samtidigt ska bilen inte vara den minsta klenaste på marknaden- jag sätter stort värde på att den är mer en mellanklassbil och lever upp till att vara en sk säkerbil. Jag ska ju trots allt forsla både mig själv och mina småtjejer i den. Tittar jag till det yttre får den gärna var lite rund i formerna samtidigt som den är lite sportigi utförandet. 

Detta samarbetet har gjort, det möjligt för mig att kika vidare på några olika bilmodeller och märken och ja- min nästa drömbil ska vara svart till färgen och jag är övertygad om att jag kommer älska att köra runt i den- genom min visualisering känner jag redan av den känsla.

Never stop dreaming!

Kram A.