Periodvis kan jag snurra runt enkelheten och inte ta fart från den. Så dumt! Det enklaste är sååå många gånger så effektfullt och kan ge ett resultat för lika väl en enskild som för en hel stor skara. Ju krångligare någonting är, ju större bortfall för fler mot bättre resultat vad det sen än gäller.

Inspiration till att få till det enkla i vardagen kan komma från håll du minst anar- det gäller som alltid att hålla huvudet på skaft och sinnena öppna.
En bild, en artikel, en person, ett ord eller en handling. Från den ena sekunden till den andra kan inspirationen innfinna sig. Greppa den då! 

Denna veckan greppar jag all inspiration som möjlig är till att få till de dagliga 30 minuternas stegande- så ekla så nyttiga bästa verktyg mot ett hälsosamt resultat. När de sitter är de som ett gift svåra att vara utan. 

30 minuters promenad mot välbefinnande- de stegandet är verktyg mot det mesta. Kropp och själ hänger ihop och stegandet ger bägge en god dos av hälsa- Endorfinkick för möjlighetstänk är bra.

Stegande och vatten- back to basic liksom. Enklare kan det nästan inte bli, och ändå så fyllt av gott resultat för just den röda tråden mellan kropp och själ. Lyxigare vatten får du av fruktbitar i - mitt vatten blev idag smak av päron. En flaska påfylld, flertalet gånger och vattnet som annars har svårt att slinka ner gör det när vattenflaskan alltid finns till hands.

Det lyxiga vattnet och raska stegandet påverkar mig till gott och mer bort från annt som är tvärtom.

Vattenflaska- sagaform

Kram A.