Det där med snyggt och stiligt på ett dukat bord- kan man fixa det för en billig penning? SÅ KLART!! Och så rätt!!! Alla seconhandaffärer och auktioner har driver med just porslin och fina gamla ting som längtar efter att dukas upp igen. Bliir det kanske på ditt bord? Själv har jag tidigare inte tyckt att det blommiga kaffeserviserna som jag är uppväxt med inte varigt något speciellt. Oavsett om det är åldern på mig eller modets struktur som gör att jag idag kan tycka att just blommiga fat & koppar kan vara mycket fint på mitt helsvarta bord. Likaväl som jag tycker att vardagsmaten känns såååå mycket lyxigare när vattnet till, serveras ur glasflaska och i glas på fot. Tänk vad enkelt det kan vara att lura sig själv.. 

I secondhandbutikerna i våran närhet- kan kan vi hitta det vi önkar och behöver likaväl och samtidigt bidrar vi till att det gamla lever vidare och vi   tar ansvar till en hållbar utveckling. Så smart!

Att gå och kika bland de gamla tingen i en secondhandaffär tycker jag mycket om. Det skapar tankar om på vilka bord glasen tex har serverats på. Vilka har suttit som gäster? Tänk det går ju nästa att skapa en story bland detta..

Bilderna ovan är hämtade från RIA i Lerum som också heter "Hela människan"- En ganska stor secondhandaffär som också täcker kläder och möbler. Förutom att man bidrar till en hållbar utveckling om man handlar här bidrar man också till att människor som på grund av tex missbruk, hemlöshet eller kriminalitet befinner sig i socialt utsatt livssituation, får det lite bättre. Det gillar jag skarpt!

Hela männsikan i Lerum drivs av 

Den kristna tron ligger i fokus och budskapet om alla människors lika värde och ska bli behandlade med respekt oavsett kön, ålder etniskt ursprung, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
Så rätt fokus!! 
Jag tycker absolut att Ria på Södra Långvägen i Lerum är värt sitt besök- Vad tycker du?
Öppetider Hela Människa, Ria Lerum - Här
Kram A.