Att göra rent och städa ur ger en skön känsla. Ibland tror jag att många mer än mig tappar det när vardagen springer på och vi har prioriterat så mycket att just städningen inte alltid hinns med. Städning som allt annat kan var bra att lanera in i sin almanacka så att det grs när det ska göras. jag menar det är ju väldans synd attmissa en regelbundenhet till god känsla och rent och snyggt runt oss själva..

Varje vår har jag i många år just spätt på den goda kännslan genom att städa ur bilen i smband med däckbyte. Under många år stod jag där själv och slet med damsugare och rengöringsmedel. Allt för att få bilen fin och glänsande. Det tag mig en halv dag..

Numera köper jag tjänsten. Även om jag inte kan mata mig med känslan av "I fix it", så mår jag mycket bra av att ha dragit in pengar- alldeles själv till att betala för uppdraget och jag juter lika gott av att sätta mig i min vårstädade bil som nu har sommardäcken på! Tiden att göra saker på är också värt sitt pris.

Sommar sommar och sol doft av.. ren bil! Åh vilken känsla det är. Nöjd som attan - det känns som ingen ska få äta minsta lilla kola nu i bilen ha ha.

Skönt är det också att kunna bocka av detta på listan. 

Både fredag och lördag har hunnits med en hel del på min to do lista. Och även viktuga pausar emellan. Idag blir det inte än avkopplande söndag är redan igång med första inlämningar av samarbete för bloggen och sen vidare på fortsatt utbildning.
Hetiskt? Nej- bägge sakerna är kul saker så känslan för denna söndag och vad jag stoppat in i den är mycket god.

Vad stoppar du in i denna din bästa söndag?

Kram A.