På dagen föär fem årsedan igår satt jag i frisörstolen och färgade håret svart. Igår satt jag i frisörstolen igen. Dock inget svartfärgande, även om några av mina ungar tycker att jag ska tillbaks till det svarta hårsvallet. Det är spännande ibland med alla åsikter som tonåringar kan ha om vad som är rätt för sin mamma eller inte. Det sägs att där man är trygg där pratar man.. Som singelmamma har jag fåtthöra mängder med åsikter och tyckande genom åren. Så länge jag inte går på gatan naken så har jag lyssnat och sen gjort det som kännts bäst för mig. Som nu jag trivs i det blondas landskap igen. Känner mig lite som återkommen, ha ha. 

Har dina tonåringar åsikter om dig som förälder?

Härligt med nyklippta toppar- Så skönt! Ni ska bara veta hur mycket ingrott svart färg och sen olika turer med blekning som finns på mina längder.. Hur ofta går du till frisören? Är det ett onödigt måste eller är du som jag full av trivsel med att gå till frisören?

Fortfarande en aning färgskillnaden på mitt blonda hår men det ska rättas till i nästa veckan.

Blond eller mörkhårig- vad föredrar du?

Kram A.