Fredag och sitsa arbetsdagen för veckan för många. Kanske står vårplanteringar på schemat- Garage och förrådsrensningar brukar också vara populära så här års. Ut med det gamla och in med nytt. Eller måste man fylla upp med nya prylar efter en rensning?

Idag lever vi mångagånger ett liv med överflöd av materiella ting. Mer och fler suktar efter motsatsen. Lösa onödiga ting känns inte som värdefullt för själen, lika väl som makt pengar och och att var bäst inte är den framgångssaga som står högst på listan.

Lugnet och ron inombords istället för jagandet är idag mer för välbefinnandet och vad som söks.  Iallafall bland mina vänner.

Aviciis låtar ljudar varmt här hemma. Låtarna som jag själv nynnat med i under åren, har lagts till med en djuphet och sorgsenhet i min känsla. Jag tror jag ska se Avicii-dokumentären en gång till. Aviccis öde finns i så många branscher i ett slags oförstående där man har fastnat i tänket av att pengarna och att stå längst fram är det framgångsrika, so ger lycka.

Lycka är lika olika för oss som vi är olika och ska så vara. Fallgropen är att inte blanda ihop lycka med makt pengar och materiella ting.

 

Jag lägger snart veckans arbetsdagar på hyllan. Ska ägna mig åt umgänge med en tonårsdotter. Det finns en prioritet som jag numera skriver in i min almanacka på ett sätt som jag aldrig tidigare skrivit in det- LEDIG!

Som entrepreeur pratar vi ofta om det suverna i vår "lifestyle" att kunna jobba var och när vi vill" på sitt sätt en slags frihet. Dock ser jag motsatsen som bästa - att kunna vara LEDIG! 


Kram A.