Tack för alla återkoppling ang gårdagens filmtips. Så bra att fler än jag tycker att filmen är viktig bra och givande! Jag rekomenderar verkligen fler att se "A girl like her" tillsammans med sina tonåringar: Mitt inlägg om filmen hittar du HÄR.

Lördag igår- förråd och gaderober stod i centrum- vilket tog sin tid. Och sen körninga av mina tonåringar. I den mån jag kan, kör jag gärna tjejerna till aktiviteter och vänner. En möjlighet jag har jobbat mig till eftersom jag varken körde eler hade bil när min andra tjejer var små.idag är jag glad och tacksam över att jag greppade möjligheten till att utveckla mig själv. "Taxi Annelie" är idag utvecklat till att kunna finnas där för tjejerna. Det var definitivt värt den energi det krävdes att efter 10 år återigen sätta sig bakom ratten och köra. Med det vill jag också säga att det omöjliga är möjligt. Många gånger kan det vara vi själva som hindrar oss från att göra det vi vill.

" Vill vi så kan vi- Tja det ligger mycket idet. Det egna handlingsansvaret till vad som är möjligt för oss själva ligger i våra EGNA HÄNDER.  

Idag blir det födelsedagsmiddag  för ytterligare en tonåring. I en singelmammas vardag är det alltid lika skönt att slippa att stå vid spisen. Möjligheten att ta mig till en tillvaro där vi äter mer på restaurang och äter mer hämtmat än idag, finns på min lista. Jag har andra kvalifikationer i in mammaroll än just köksregionen. Ibland har jag nog känt mig underlägsen detta. Idag vet jag bättre- ju mindre tid just jag lägger på matlagning ju mer tid kan jag lägga på det jag faktiskt är bra på och det jag vill utveckla.

 

Finfint med alla vårblommor och planteringar så här års, tycker jag.

Söndagsmorgon fortfarande- kaffet är godast så här dags och nyhetmorgon går på i bakrunden. Lugnet som numera söndagar för med sig för mig är behövlig och något jag trivs att vara i. Jag tror, att om man inte har den tillvaron och det jobbet som inte ger det man vill att det ska ge, så byt!
Eget handlingsanvar- visst energi tid och pengar behöver på något sätt investeras- men inget kan ju bli sämre om vi inte trivs Eller hur?

Det blev blandad kompott på ämnena denna söndag - nu fortsätter jag i dagen.

Vad gör du med din bästa söndag?

Va i ligger din passion för ditt arbete?

Kram A.