Så är den här igen, sommarvärmen! Som jag har längtat. Med min förkätrlek till hav och sol hade jag gärna tillbringat denna sk värmebölja vid havet. Nu är fallet inte möjligt- Både dags och kvällsjobb denna veckan- men detta till trots. Även om jag jobbar heldagar så har jag små luckor och igår tog jag lunchpaus utomhus. jag njöt på centrumbänken. Och hade ögonen mot skyn. I love that. Reflektionstiden ihop med solen är min energi!

Idag ska jag göra det samma. Så gör som jag kika reda på luckorna om de sen är enbart 10 minutare så boka in dem i din almanacka med dig själv. Även om du inte är en soldyrkare som jag, så sätt dig på en bänk i skuggan- ljuset det gröna och värmen ger liksom gratis påfyllnad.

 


Centrumhäng med njutbar skådning - blommor!


Påfyllning för en konsult mitt i arbetsdagen


Centrum- Mitt bästa Lerum

Tja, även mitt i centrum finns möjligheter till njutning. Din prioritet kan bara du bestämma- tillvaratagande av tid där mönstren gärna ärvs om vi inte bryter gränser. Se dig om se i din almanacka- och tillvara ta tid för närhet och njutning!

Kram A.