Det där med mål och vilka resultat vi vill ha handlar också om förutsättningar. När förutsättningarna ändras gör man klokt i att checka av sin målbil. Stämmer den fortfarande eller behöver också målet ändras? Verkar ju dumt att sträva efter ett mål vars förutsättningar vi inte besitter- eller hur?

Kanske hade jag en tanke om att vara utan , eller nej, jag hade en tanke att vara utan. Alltså visst är det spännande hur man kan lura sig själv med dessa små ord till att få saker att låta tveksamma som egentligen var helt självklara.

Tanken om att i år vara utan handlar om min oas- vår balkong och att inte investera i någon ny elgrill. Detta till trots att både jag och ungarna älskar att grillat och utomhus på balkongen. Som mamma är det också tidsvinst!! Kan nu säga att det gick visst an att tänka den tanken under vinterhalvåret när kylan gjorde det mindre rofyllt att visstas på balkongen.

Denna veckan har ju den sommaren kommit som vi önskar skulle komma under juni och jui månad. Med denna sommaren och den känslan den värmen ger, kom också längtan. Längtan efter grillad mat och att sitta på balkongen och äta.

Alltså förutsättningarna har ändras från det att jag bestämde mitt "mål" och ja, jag har därmed styrt om både min tanke och handlande. Om det är njutfullt? ABSOLUT!

Röd och fin står den ny ståtlig lyser den nu upp min oas!

Denna gågen har jag också köpt till ett skydd att hänga på för att grillen ska bli en permanent sak på min balkong och inte behöva slängas efter säsongen! Smart va?


Om första grillningen var god? YES!!! ELgrill på balkong är en mycket njutbar kombo!

 

Min elgrill heter Mnuett och kommer från Jula.

Flexibilitet, justering och njutnongen är här.

Mitt tips i dagen checka några mål och dess förutsättningar.

Är föriutsättningarna de rätta?

Behövs målbilden justeras?

PS! Idag blir det grillad korv till lunch!

Kram A.