Det doftar sommar nu. Runt omkring där jag bor är grönskan i en otroligt vacker blom. Jag skulle kunna säga att lansdskapet är som vackrast nu. I allafall genom mina ögon. För mig helt självklart. Jag älskar ju försommaren och allt som hör den till. Solskenet som värmer, vatten och strand  som är bad och solvänliga. Gräsmattor som är gröna och blommor som doftar och sprider fantastiska färger.

En av de vackraste blommorna så här års är syrener. Med sin starka sommardoft och fina färgtoner påminner den mig varje dag om att sommaren är här. Tänk, jag bor mitt i centrum och en av sommarens vackraste blommor kan påminna mig varje dag.

I varje litet hörn finns det alltid mer än du tror och ofta mer av det vackra. Tänk att jag under mina första år här inte ens såg eller tänkte på att syrenerna står i blom varje år runt hörnet av mitt hus. Nu ser jag blomningen varje dag!

Förmiddagsjobb, avklarat och dax att ta tillvara blomdoft och solsken en stund. Det där med jämn balans är eftersträbande och jag tar almanackan, block och penna med mig ut. Det förenar mitt avkopplande jag med både nöje och nytta.

Kram A.