Galet glad och tacksam över värmen som sköna maj bjude på dessa veckor. balkomn med västerläge och amrkis är min oas Jag är mig själv evigt tacksam över att jag tog steget och flyttade till denna lägenheten Trots att varken ungar eller andra var eniga vid min sida. Den egna känslan som vägvisare visar den goda vägen och jag har vågat var modig att förlita mig på den mer och mer. Ett mod som jag har övat upp. Ett mod som krävt sin övning som också har fått bakslag. Men allt som så har övninegn varit värt sitt slit. Min känsla för vad jag vill och kan är lika viktig som jordens alndra känslor. När jag förlitar mig på min känsla blir vägen också den bästa. Precis som din blir när du förlitar dig på din känsla. Att enbart lyssna och välja efter vad andra tycker blir inte det bästa var och en av oss.

  
Arbetsplats balkong och reflektionstid mellan jobbuppdragen

Att bo där jag bor idag har på sitt sätt öppnat upp för helt andra möjligheter än tidigare. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som sedan avslutas just med balkongen i västerläge ger ljus. Det är inte bara alla fönstreran på långväggen som skapar detta. Den öppna ytan skapar ljus av umgänge. Det är inga väggar som avskiljer tvsoffan för köksbordet. Det blir som ett allrum med allaktivitet som sprider mycket ljus av delaktighet. Köksbordet fungera ypperligt som både läxbord och arbetsbord. Med nästan tropisk sommar värme fortsätter jag nu arbetskvällen på "the balkony" ett par timmar till. Även om längtan till havet är stor dessa dagar, så finns det arbete som ska göras. 

 
Kvällstemperatur denna underbara kväll

Det där med att arbeta hemifrån har sina ljusa stunder, allafall för mig. Dock har jag ändrat tänken och detaljerat vart attraktionen egentligen ligger. För höll jag mig till dem som gärna talade om det förmånliga att jobba vart och när man vill. Idag ser jag inte mitt konsultande på samma sätt. Det som är viktigt för mig är att jag kan vara ledig när jag vill. Då menar jag ledig. Inget checkande av jobbmobil el arbetsmail. Utan helt ledig och avkopplande. Var sak har liksom sin tid. Och ledig tid med just inga måsten har blivit en stor attraktion för mig.

 

 
Njutning för ögat med lite fina planteringar- fungerar också på balkong

Solen och dessa underbart sköna kvällar för också med sig en annan attraktion- Jag vet ju , av erfarenhet, att om nån vecka är fröken väder inte lika varm i sina vindar. SJälv skulle jag vilja ha denna temperaturen och solskenet kvar tills skolorna börjar i slutet augusti. Så ljuvligt det vore att vakna upp utan tanke på att detta var sista sommardagen för iår. Med atraktion som ledstjärna  styr jag datorn istället mot semesterresornas sida. 

Det är som om medelhavet väntar på oss. Frågan är bara vilket av länderna vilket hotell vilken eller vilka veckor.. Jag är inte riktigt färdiugdetaljerad i mitt tänk, så jag tänker vidare. jag visualiserar känner känslan av det varma salta havet, den härliga poolen och de ljumna sommarkvällarna

När åker vi?

Kram A.