Jag försöker inspirerra mina ungar till att leva som om de vore miljonärer. Då menar jag inte bara vad gäller pengra. Mijonär på på känslor goda gärningar och mycket annat. När det goda tar överhand ger de mer gott än godheten själv. 

I det goda samtalet finns så mycket att lyfta fram med våra ungdomra. De kan inte veta om ingen lär dem.

Det goda tonläget, den givmilda ådran- det finns ju ett utryck- "snålheten bderar". Min mormor var sannerligen inte någon miljonär vad gällde guldmynt. Men vad gällde givmildhet så var hon miljonär. Hennes dörr var öppen för alla och hon gav av de hon kunde dela med sig av. Mormors ådra kan leva vidare i många led.

Mina två tonårsmiljonärer här hemma visar titt som tät prov på att de lever som miljonärer. Bara genom att ta emot det fina morsdagspaketet slogs jag av tanken om de var miljonärer.

Fin liten kasse från NK med fin liten tygkasse från Marc Jacobs i. Herre gud  så fint! Och innehållet var verkligen fint och så passande. 

Jag har alltid alla fyra i bakhuvudet oavsett dagar och vad jag gör. Det är liksom en del i mammarollen.. Nu har jag även påminnelsen om dem på armen.

 


Fint NK paket


Svart och guld


Guldarmband från Marc Jacobs

 

Armring i guld och svart

Min miljonärsungar strålar.En mycket fin och passande presnt. Jag bär armringen nu med stolthet. Påminner mig ännu mer om mina dötrrar- I love them! Och kanske ger också armbandet en vidare fundering.. En ny tatuering kan kanske vara dax. Jag har en idé..

Kram A.