(betalt samarbete)

Vill du som jag ha det där perfekta resultatet på hemmets väggar och tak?  En målerifirma med professionella målare är då alltid bäst att anlita, annars ökar risken att vi inte blir nöjda.När jag ska välja målare är det av vikt för mig att jag känner trygghet i vad de erbjuder. Jag blir glad när jag ser att jag måleriföretag i Borås erbjuder arbete inom ett område på omkring sex mil runt Borås.Kostnadsfri offert känns också mycket bra att kunna få på mina ommålningsfunderingar.

 I alla år har jag mer eller mindre trott att man ska kunna göra allting själv. Ommålning av väggar, tak och möbler samtidigt som jag ensam tog hand om fyra barn. Och jag fick alltid till det, men det tog dock sin lilla tid. Energin och tid som projekt ommålning i ett hem tar behöver också jämföras med viket resultat jag vill ha. En fackmans professonalitet går inte att jämföra med en lekmans. Därav kändes det själjvklart att skriva denna texten i samarbete med en professionell målarifirma. Orden är såklart mina egna.

När jag flyttade in min våning för några årsedan, så valde jag att låta en målarfirma måla väggar och tak vita innan inflytt. Det var det bästa jag gjort! Jag hade förmodligen fortfarande valsat runt med penslar och vit färg utan att var färdigmålad. Det tar alltid sådan tid när jag ska genom ett projekt som tex ommålning hemma. Och resultet, tja det går aldrig att mätas med en riktig målare. Inget klet och klad som det lätt kan bli när jag ska måla.  


Målade grå väggar
De vita väggarna har bytt färg till grå. Efter ett halvår är jag fortfarande inte helt färdig och golvlisterna har fått några skätt av den grå färgen.. 

Vår tid är också värd pengar. Idag är det därför en självklarhet att tänka att vid nästa ommålningsprojekt här hemma så blir det uttan mig vid rodret. En proffsig målare ska få måla här igen och låta tex tjejernas sovrumsväggar få det bästa resultatet med färg i vitt och gråskala. De vita stenplattorna i hall kök och vardagsrum skulle bli så superfräscha med färg och lack i grått. Här skulle också ett proffs till målare nå ett ännu högre och snyggare resultat än jag!


Vita stenplattor
Med en fackmans hjälp skulle grå färg och lack förmodligen få detta golvet att stråla.

 Genom att sänka kraven på mig själv och inte tro att jag måste klara av allt skulle jag kanske också välja nån fondvägg med tapet. Även tapetsering finns bland tjänsterna som en målarfirma i borås  erbjuder. Projekt målning med hjälp av fackmänniskor känns som en mycket god och bra lösning!

Var rädd om din tid!

Kram A.