Det stundar skolavslutning denna veckan. Som vi har längtat - båe jag och tjejerna. Värme böljan de senaste veckorna har tärt på skolambitionen. I år har jag ytterligare en som slutar 9:an i samma skola som jag själv gick på. När min äldsta och hennes stora syster slutade 9:an där var hon själv bara en liten skrutt tjej. Nu är det snart dax - på onsdag tar hon sista stegen in för av sluta de 9 skolåren. Sommarlov med bad och sol och sommarjobb väntar. Hon går i sin systers fotspår. Och systrarna som jag skapat är mer lika varandra än vad de själva kan se och tro- det gäller de alla fyra. Om de är lika mig? Jo de har allt sina likheter med den gamla morsan.. Äpplet faller inte långt från grenen kan man lugnt säga. På både gott och ont. Vilket innebär att det finns möjligheter och utvecklingspotensial för dem också!

Tänk så mycket som händer på 10 år! Kolla in bara vad som hålls i handen på bilden..

 
Avslutningsklädsel

Fina bästa kompisar tar sista stegen ut från den 9 åriga grundskolan. Och tänk 10 år senare är de ändå som ler och långhalm oavsett i vilken ände på jorden de efinner sig! Het otroligt men så glädjande! De har varandra och andra när annat passerar förbi. Fina var de då och fina är de nu. Kommer inte ihåg men tror de var på tur i Frankrike innan skolavslutningen det året och sen hade en skön och kul sommar ihop. !0 år senare är de på väg mot ännu än skön lång sommar ihop.  Njut och ha det bäst ihop!!

 

Vitklädd

Vit och fin med lockat hår. Och band på klänningen- just det där med dessa banden kommer jag ihåg som en viktig detalj. Från då till nu - 10 år- Idag en ung vacker kvinna med hela världen öppen framför henne! De varken hon eller jag visste då vet vi idag.

Nix- minnenas arkiv får vara nu- jobb och årets 9:a i fokus!!

Kram A.