Tidig morgon och jag är vaken och pigg sen en timme tillbaks. Alltså detta att bli sockerfri.. Amazing! Det är som om varje minut och timme kan bjuda på lite mer av det lilla extra än annars. Somnade också tidigt igår- tom ett tag innan 12 slaget och det, det hör inte till vanligheterna. Avhållsamhet från socker fungerar på sommaren lika väl som på vintern- har varken med årstider högtider eller semestrar att göra. Det handlar om den goda viljan. Viljan och medvetenheten om av vart du vill och var du vill vara, och var du är. Jag är inte där jag vill vara- långt ifrån - med att bryta socker intaget är jag iallafall en bra bit på väg. Ett par kilo - på vågen gör gott för medvetandet och fortsatt fokus.
Nästa vecka är målet att stoppa till mer röelse. Mentalt förbereder jag mig redan nu. Jag funkar så, visualiserar, ser det framför mig, smakar av känslan, kanske justering och sen så - sen är det dax. Mitt mål är att få till god och hälsosam- för mig- tid till rörelseglädje regelbundet varje vecka. Att skapa behovet känslan och glädjan som ger drivkraften att gör det oavsett väder dagsnamn eller semester. På samma sätt som jag en gång i tiden alltid fick till umgänget med cigaretterna..
2 veckor utan socker och onyttigheter med -2 kilo på vågen ger ett annat medvetande- Ni vet säkert vad jag menar- den röda tråden mellan kropp och själ så klart! Blöningssystemet ligger på annat än sötsaker- så nöjd! Har beställt finaste skalet från Ideal of sweden- Missa nu inte mitt samarbete som ger er bästa rabattkoden där ni får 20% rabatt!!!!!

Koden: ANNELIESSOMMAR ger alltså 20% rabatt på din beställning! Kolla in bästa finsaste mobilskal och tillbehör hos Ideal of sweden HÄR

Sommarfint mobilskal från Ideal of sweden
Längtar efter att telefonen bär detta finfina skal- Tänker att det är dags att vara sommarromantiker nu. Vilket är ditt favoritskal hos Ideal of sweden?
Ideal of sedens sida kolla du in HÄR och missa inte att du får 20% rabatt om du beställer med min rabattkod. KOD: ANNELIESSOMMAR 
USE IT!!!! 

Som kontrast till belöningen ovan bjuder jag imorgon, skolavslutning, på jodgubbar och choklad.  Är bestämd i  att hålla mig enbart till jordgubbarna och låta chokladen vara till de som behöver den bättre än jag, ha ha. Det kalas fokus
Hur fokuserad är du på att genomföra det du vill och kan göra? 

Alltså det blir inte bättre än så här i den tidiga morgontimmen- kaffet snart uppdrucket - radio p20 står för snack och musik- älskar morgon radio- bonus med det lokala för oss Lerumsbor!! Kan morgonradiopratare ha världens bästa jobb?

Nu dax att ta tag i dagen!

Kram A.