(sponsrat inlägg)

Att vara entreprenör kan också innebära att man har många bollar i luften. Först såklart själva sysselsättningen som kanske är ett intresse, ett kall och något man brinner för och tycker är roligt. Till detta tillkommer sen en massa saker som liksom måste utföras varje dag, varje vecka, varje år. Mycket av det är såkallade administrativa göromål och inte alltid det som en entreprenör brinner mest för eller är så särskilt intresserad av. Ändå måste det göras.
Vilket uppgifter i ett företagande tror ni det oftast skjuts på eller sparas till sista minuten?

Jag älskar lösningar som kan tillgodose entreprenörsrollen. Lösningar som kan ge den rollen styrka, kraft, mod och tid över. Därav en självklarhet att skriva denna texten i samarbete med just ett företag som erbjuder likaväl enkelhet som trygghet för ett aktiebolag vad gäller årsredivisningar. Självklart är orden mina egna.

I varje administrativ uppgift för en entreprenör ligger det tid. Tid som skulle kunna användas till fler kunder in. Att kunna använda sig av ett digitalt system till att få till sin årsredovining i ett aktiebolag sparar massvis med tid. Och kostnader också. Ett säkert system som minimerar fel, viket innebär att Bolagsverket slipper få årsredovisningen felaktig. 
Genom enkel guidning och din vanliga bokföring som verktyg är det enkelt att få till en digital årsredovisning. Uppgifterna sparas också till kommande år. Och ännu bättre är ( tycker jag då som gillar flexibilitet och som ofta kamperar med en full dator) att programmet är molnbaserat. Det innebär att inget extra behövs laddas ner på den egna datorn och du kan arbeta varsom internet uppkoppling finns! Superduper enligt mig!

Tjänsten låter helt suverän, enligt mig. Jag tror på att hela tiden kunna förenkla sitt företagande och se över vart man lägger sin tid. Diigital årsredovisning är ett verktg till detta.

Gå in och testa vettja, programmet är gratis att använda fram till utskrift. Du kan också efter att du har betalat gå in och göra ändringar utan att betala igen.
Kram A.