"Solbrännan av tantravel känns mycket bra även när man som jag nu vistas inom ett stort poolområde 😄 Riktigt tidig morgon igår tog oss till Cypern och ett för oss nytt ställe- Blue stat Atlantic oasis i Limassol. Den tidiga flight en gjorde att vi redan igår kunde nyttja poolområdet väl redan första dagen. Idag har både powerwalk i närkvarteren och en mycket god fruktig frukost intagits. Detta med huvuddelen av resesällskap fortfarande sjusover 😂 En singelmamma lott på resor med tonåringar är att vara morgonpigg och tinga solstolar. Behöver det vara ett ont måste? Nej, det ger så mycket gott för mig som mamma och egen person att komma upp i den tidiga morgontimmen och redan då kunna nyttja solumgänget. Inget ont som inte har något gott med sig Solstolslotten har varit min sen urminnestider- Under de första resorna som jag gjorde som singelmamma med tonåringar, tyckte jag att det var ett måste och nåt nästan orättvist att inte själv fås ovan ut en ända dag under semestern. Idag tänker jag annorlunda. Jag vill ju själv ha en solstol att tillbringa dagen vid poolen i. Om jag tingar även till ungarna spelar ju ingen roll. Jag trivs ju också med att ladda en ny dag med egentid. En första morgonreflektion innan dagen har startat, Bara i umgänge med mig själv, är en bästa start för mig. Och sen har vi solen. Den kraft energi, glädje och styrka som solensenergi ger till mig är fantastisk. Slår jag då ihop solumgänge med egen reflektionstid, blir det inte heller några svårigheter att ta sig upp tidiga semesterdagar i ett varmt land för att fixa stolar till hela resesällskapet. Det blir istället som en lyxuppgift före en singelmamma. Blue star Atlantc oasis bjuder hittills på mycket god kvalité. Stora rejäla rum, där jag får dubbelsängen för mig själv. ( vissa resor har vi knött alla tre i rummets dubbelsäng) Rent fräscht lika väl i rum som övriga hotellområdena. Igår provade vi vuxna igenom några av drinklistan och barnen drack Cola och åt snacks. Hotellet bjöd på underhållning i form av bingo och trollerikonster. En lagom start efter en resande dag. Nu verkar restarende i sällskapet ha vaknat och ska inta frukost. Själv ska jag ta mig ett bad. Sen torka lite snabbt för att lyssna på Tuis guider klockan tio, vad det finns för möjligheter här i Limassol. Förresten havet? Jo, fem minuter härifrån har vi strand och "the Sea". Tillägger att vi har all-inclusive och bufféerna hittills är över all belåtenhet. Även om någon unge mer äter pommes och glass så finns det att tillgå i drivor. Liksom frukt och grönt som jag älskar att inta i solen. Det verkar dessvärre strula med att kunna länka bilder via iPad till bloggen.. så bilderna finner du på mitt instagramkonto. Följ mig dör så missar du inget😄 http://www.instagram.com/annelieeng Kram A.