Trots människors olikheter är det fullt möjligt att njuta i högsta division under samma sol vid samma pool. Olika familjekonstellationer olika klädstil olika handdukar olika åldrar och olika nationaliteter.njutningen av sol bad och värme står i fokus oavsett färg på huden eller omfång runt midjan. Pollen och solen blir en gemensam njutningspunkt som får oss att månså bra i varandras sällskap. Vi mår gott av varandras sällskap och bidrag till semesterorten. Skulle fler pooler och starkare sol kunna skapa ett mer varmare och förstående klimat i Svedala tro? En öppenhet i mötet mot människa som möts kan ge ett stort mervärde av någonting nytt. En gång lärde jag mig att i Norge har inte skolmat på samma sätt som vi och mackarna man har med de har man gärna sylt på. Kunskapen lärde jag mig inte via historieboken utan i möte med en annan människa. en norska som genom sin öppenhet ligger mig varmt om hjärtat. Ytterligare en skön dag här i Limassol ligger framför. Morgonwalken togs tidigt idag. Vaknade av mig själv kvart över sex. Kanske är jag utsövd... ? Blue star atlantic oasis är ett lugnt hotell. Det bjuds på kvällsunderhållning av ett enterteiment team som är klar runt ca 22.30. Igår var det Eurovision tema med många igenkännande låtar. De tidiga kvällarna ger upphov för tidiga morgnar för mig. Det är skönt- jag är här för att ta tillvara solens vakna timmar tillsammans med barnen. Nattens mörker sover jag gärna bort. Frukosten med mycket frukter är intagen tillsammans med en av tonåringarna. Hon ligger nu bredvid mig och läser Therese Lindgrens bok i solstolen. Själv ska jag nu lägga mig till rätta och läsa lite fördjupning om atraktionslagen. Därefter kommer lite förmiddagssiesta blandas med poolbad för att innan lunch ta en promenad ner tillnhavet. Sommar sol och lediga dagar runt en pool- hippt time för alla och envar Kram A.