Midsommarafton och tidig morgon här på Cypern. Medans övriga resesällskap intar skönhetssömn har jag ätit en njutbar frukost med många frukter. Jag sitter nu skönt tillbaka lutad i solstolen vid den stilla poolen. En efter en intas nu solstolarna och barn har även börjat hoppa i poolen. Blue star atlantic oasis börjar sakta vakna till liv efter en god natts sömn. Och idag är det midsommarafton. Traditionsbunden eller inte kan man fråga sig? Nej jag är inte det minsta traditionsbunden idag. Tredje året på rak som jag firar midsommar utomlands intet medelhavsland. Pluspoäng för det valet är en skinande varm sol, sommarkläder på utan att frysa, serverade måltider utan förberedelser. Så avkopplande istället för tvärtom. Först lägga energi på vad att göra, sen packa ner en lagom dos av sommar och hästkläderna- det kan ju bli kallt. Sen har vi detta med maten. Midsommaraftons måltider- speciella och förväntade. Gissa vem som förbereder...? Om jag missade art nämna så har många bolag mycket bra priser på resorna innan julimånad, vilket också får pluspoäng. Dock ska tilläggas att vibaldrig haft någon midsommarkrans i håret de senaste tre åren. Men så många andra njutningar finns numera från våra midsommarresor. Skulle nästan kunna skriva att solsemester över midsommar är av tradition för mig och tjejerna. Nu är det dax för ett första poolbad och lite slumrade ibsolstolenfrån klockan tio är det live luckan och slut på egentiden- då kommer tonåringarna. Kram A.