Midsommardagen idag och just den dagen fast ett annat datum var jag just på väg at föda min andra dotter. Ingen förlossning at rekommendera- stort barn ( som förmodligen berodde på att jag lågi skarvenav graviditetsdiabetes). Visst en förlossning på 4 timmar är väl helt ok men ett 4 kilos barn kändes absolutfel än man andra 3 kilos döttrar. Hur som så kom iallafall sommaren med dotterns födelse de året- 1995. I år kom sommarenredan i maj. Kikarjag på väderkartan har Sverige inte haft någon vidare sommarvärme medans vi har njutit till Max av dethär på Cypern. Kan hoppas att den är tillbaka när vi kommer hem i nästa vecka. Kvällarna här på Bluestar atlantic oasis är ganska lugna. Barndisco bingo och show senor klockan runt halv elva och då gersig både sol paraplydrinkar och tidiga morgnar till känna. I sänginnan tolvslaget varje kväll men också vaknat tidigtinnan klockans alarm. Känslanärskön. Jag njuter gärna mer av långa soliga dagar än sena nätter. Idag blir det poolen med en avstickare till havet när sjusovarna har vaknat. B the way ärjag mepånvattengymnastik varje dag oh ikås tagit en rejäl morgon romenad de flesta mornarna. Fö en del kan det tyckas pretentiöst oc attmna ska koppla va på semestern. Kan tillägga at iallafall för mig ärledig tid den bästa för att sätt att sätta nya rutiner! Semesterlivet till för attnjutas amen njutning kandetaleras ner för at få till många olika njutningar istället ör några få. Gör en lista i punktformm me alt som nebärnjutnng för dig. Ex. Levande ljus Läsa en godbok Gå på bio Medelhavssemester Osv Ju länge lista du har med varierat dyra som billiga, och tidskrävande som snabba njutningar, ju enklare kan du ge dig själv tre njutningar varje dag. Enkelt tips till skönare life, Ge dig själv tre njutningar varenda dag från listan! Livet är till för att njuttas, njutningslistan ett bästa verktyg till att själv säkra njutningen i livet! (Även om jag älskar medelhavssemestrar så har jag mängder med andra njutningar också på min lista. Kan vara därför jag alltid njuter till Max när jag väl är vid Medelhavet..) Kram A.