Känns som tidigast än tidigast när klockan börjar närma sig halv sju och jag redan har varit vaken i en timme. Helt av av mig själv. Frågan är om jag, efter veckans riktigt tidiga mornar, kommer vara utvilad när jag kommer hem imorgon bitti? Jag tror det. Fyller man sig med mer njutningar än sovmornar och sena nätter kan man bli fylld av så mycket njutning att tillvaratagande av dagen under semestern blir semestwrfeeling. Idag ska jag njuta av sol och bad in i det sista. Väskan står färdigpackad, så de största ansträngningarna blir att väcka barnen, kolla att alla har med sig allt och checka ut. Sen blir det bad, bad, bad för hela slanten. En god början på veckan helt enkelt. In i det sista ska jag njuta av poolområdet- ett mycket rent och fräscht område. Tui har återigen levererat ett bra hotell! Det visade sig också att hotellet tillhör samma kedja som vårt favorit hotell på Rhodos- atlantica prinsess. Faktiskt skulle det vara nice att hinna med en tripp dit innan säsongen tar slut., Den varma solen och det fina poolområdet har varit det bästa här på Blue star atlantica oasis. Även mat och rum når toppbetyg tillsammans med stödorganisation skötsel. Så rent och fräscht- helt suveränt! Vi har trivts! Tänk vad en vecka går fort! Men så skönt att ha detta härliga semesterminnen med sig i bagaget resten av sommaren. Vi ska nu hem till födelsedagsfirande varvat med jobb. Och vad jag läser på väderkartan har värmen kommit tillbaks hemma också- I realy love that!!! En sommar varvat med semester och som känns som en god sommar när sen hösten gläntar på dörren. Jag hade några punkter jag ville få till under veckan här. Vattengympa, morgonpromenader, inskickat bidrag till en bok och bara vara tid. Alla punkterna har jag medvetet och fokuserat fått till utan att det känts som måsten. Bokläsandet har däremot avstannat lite, men en heldag i solen idag kan nog få till några kapitel till. Så även om långa sovmornar inte funnits med denna veckan, känner jag mig så fylld och nöjd av så mycket annat. Tillvaratagande av en vecka i soliga varma Cypern har gett mycket mer än vad sovandet kan ge. Kram Annelie