Märkligt det där att komma hem efter en semsterresa. Det går så fort i tanken att man emellanåt nästan tappar att man varit iväg. Mina stunder av reflektion gör iallafall minnena mer fastspända och jag kan plocka fram de goda minnena som ett slags påfyllningsrus när som. 

Nattflight hem från Cypern gjorde förmiddagen går mycket effektiv- sen kom tröttheten. En timme sömn på balkongen mitt på dagen och en timme i soffan under kvällen. Skapligt tidigt i säng och vaknade kvart över sex. Kan tyckas tidigt, men tja sommardagar är goda att ta tillvara. Lugnet en tidig morgon är som en oas- njutbar.

 

 
The balkony-Solen och jag i umgänge även på hemmaplan

Eftermiddagen igår varvade jag med poddlyssnande och bokläsning. Tjejerna sov skönhetssömn i anslutning till vi kom hem och var sedan redo för kompishäng. Herregud efter en vecka utomlands finns mycket på det planet att ta ikapp. Skönt, att de aktiverade sig - efter en veckas intensivt umgänge landade jag gott i könslan av att bara vara jag.

 
Sommarlektyr- ATTRAKTIONSLAGEN av Esther & Jerry Hicks

Viss litteratur ger mycket kraft tänk och styrka för mig och jag läser i nuet Attraktionslagen av Esther och Jerry Hicks. Många kloka ord i den och jag suger i mig både påminnelser som jag tidigare i livet redan upptäckt via andra böcker och eget praktiserande. Men också nya tankar strömmar upp av orden jag läser. En bra sommarlitteratur helt enkelt att plöja igenom.

Balkongen är min oas så här års och jag det kändes skönt att i all enkelhet att ligga där och läsa bok.

Tilläger att jag däremellan matade tvätt- och diskmaskinen och handlade upp till kyl och skafferi. Så ni inte tror att en singelmammasvardag består av lata sköna dagar hur länge som helst, ha ha.

Idag jobbar jag på med lite blandad kompott - charmen av entreprenörskap när den är som bäst!

Kram A.