De sista sidorna i min sommarläsnings bok som jag tipsade om igår är fortfarande inte till ända. Jag är vansinnigt trött, släppar med "rätt dygnsrytt efter den vakna nattflighten hem från Cypern i måndags natt.Skulle jag bli piggare av att stänga av allt och bara ligga i sängen en hel dag och endast strö läsa i boken som ända aktivitet? Nej, jag tror det är bättre för mig att hålla igång och pö om pö ta mig tillbaks till en skön dygnsrytm.  Boktipset hittar du här

 
Poolen är skön att simma i hos Blue star atlantic oasis på Cypern


Med balkongdörren öppen hör jag måsarnas skrik i solskenet där utanför. Älskade sommarmorgon tänker jag! Tänk att alltid kunna starta dagarna så. Att inte frysa med dörrar och fönster öppna är njutbart och en del av sommarcharm för mig.

  
Poolhäng på Blue star atlantic oasis - al inclusive hotell hos Tui


Idag blir det iallafall en hel jobbdag. Och jag sätter värde på det. Numera trivs jag fantastiskt bra med mina arbetsuppgifter. Trivseln där ger mig också utrymme till skrivande. Ni vet den röda tråden mellan kropp och själ- det ena påverkar det andra. Tiden som tidigare var för knapp för skrivande har prioriterats om med hjälp av energin o kraften som getts av att vara tillfreds yrkesmässigt. Så bra att jag häromdagen tom postade ett bidrag till en kommande bok- om jag kommer med eller inte- tja- det får vi se fram igenom. I vilket fall är jag otroligt nöjd över att ha fått till mitt insända bidrag.


Blue star atlantic oasis, Limassol, Cypern - levererade skön semestermiljö

När jag skickat in bidraget funderade jag på det något klyshiga uttrycket- "orden kommer till en". Jag kan hålla med- till viss del. Deadline för att skicka in bidraget hade jag sen länge, men jag fick inte till nått skrivande. Försökte i solstolen under resan vid fler tal tillfällen- men icke.. Så sista dagen fö deadline, jag vill ju så gärna få till ett bidrag. En stunds reflektion ( på samma sätt som övrga mornar) och så satt orden där. De liksom bara kom till - jag skrev och sen postade jag. Känslan var skön! Och är fortfarande- jag gjorde ju det jag vill och kan göra!

Kram A.