(samarbete)

Är det någonting som jag är noga med så är det min hud. Den tidigare så drabbade acnehuden kräver sin omvårdnad. Ärren består men med bra och kvalitetsäkrade produkter håller jag huden i schack och ingen ny acne uppstår. Rengöring 2 ggr/dag mpron och kväll och allid spf skydd liksom nån formula som också skyddar så att smuts och avgaser inte tränger ner i huden. Thats it! Tidigare genom åren gick jag näst intill igenom alla tänkbara och otänkbara märken på hudvård. Dt behöver jag inte göra på samma sätt - idag vet jag någorlunda vad som fungerar på min hud eller inte. 
Men allt kan ju altid bli bättre eller hur? Så nu när jag genom ett samarbete med hudvårdsguiden.se fått förmånen att prova koriansk hudvård känns det jättespännande! Produkterna är vetenskapligt testade och jag ser med spänning frame emot resultatet som de ska ge mig. Tänk om jag hittar ytterligare en bästa produkt till min hy bland kitet som jag ska testa! Ni kommer få ta del av produkterna som jag testar pö om pö här på bloggen

Första produkten ut för mitt testande hittar du nederst i inlägget kommer vara en sleeping mask.Alltså jag ska förena nytta med nöje. Ansiktsmasken verkar med sina ingredienser medans jag sover- Kan det bli bättre???

Masken är dermmatologisk testad och passar för känslig och skadad hud. Perfekt för mig! Den innehåller snigelsekret som hjälper huden att återhämta sig. Den återställer hudens elactisitet samt återfuktar.

 

 
Annelie testar hudvård- koreansk!

 
Ärrig acnehud kräver sina produkter

och produkter som förstärker elactisitet och återfuktar väl

Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask Missha

Första produkten av koreansk hudvård som jag kommer prova kommer vara en sleeping mask. Alltså jag ska förena nytta med nöje. Ansiktsmasken verkar med sina ingredienser medans jag sover- Kan det bli bättre???

Masken är dermmatologisk testad och passar för känslig och skadad hud. Perfekt för mig! Den innehåller snigelsekret som hjälper huden att återhämta sig. Den återställer hudens elactisitet samt återfuktar. Imorgon får ni resultatet av en natt med denna mask.

Kram A.