Tio veckors sommarlov för att vila upp sig eller att också sommarjobba och tjäna pengar? Jag tcker absolut att ungarna ska jobba och tjäna pengar så tidigt som det går. Att de lär sig att hushålla med pengar och budget. Hur är det då 2018 finns det möjligheter till sommarjobb, som när jag var ung? Yes, det gör det. I vanlig ordning när det gäller jobbsökeri, så är kontaktnät en stor vinnare. 

Jag är en mega stolt mamma över att ha 4 ambitiösa tjejer som alla 4 har ommarjobbat. Yes, alla 4 för i nuet sitter jag och väntar på min lilla minsting som gjort sin fösta sommajobbs dag!! Den andra hemmavarande tonåringen har nyss kommit hem från sitt. Dessa två går i sina storasystrars fotspår och yes- jag är stolt över dem och de röda trådarna dem emellan! Ser med spänning fram emot att få höra min minsta berätta hur arbetsdagen har varit. Innan hon somnar- för imorn är en ny arbetsdag.

Jag vet inte om valet för mina fyra har berot på att de är uppvuxna i en singelmammas vardag med begränsad ekonomi. Säkerligen har det påverkat. Dock är jag övertygad om att det inte är till någon nackdel att bidra till sitt eget leverne. ungdomar/tonåringa är ju fyllda av energi- bättre att göra nytta med den än att vila bort den enrgin i 10 veckor- eller hur?Poolhäng och solstolsvila

Denna veckan blir det istället hårt arbete för min tonåring

Tonåring hjälper till

Väl hemma från jobbet en hur till Ica med masen för att handla. Hjälpsam tonåring!!


Två ambitiösa tonårstjejer

Och jag är en mega stolt mamma. Grattis tjejer till goda val att välja att sommarjobba och tjäna egna pengar! Ni är grymma!!!

Kram A.