För en månads sedan visste vi inte om att v skulle ha sommarvärme i 2 månader i västra Götaland - i ett sträck. För en månad sedan visst vi inte om att Sverige skulle ta sig till kvartsfinal i fotbollsvm 2018. För en månad sedan visst vi inte det som vi vet idag. Och idag vet vi detta- sanningen är sann och suvernt rolig!

Vädret har varit bestående vad gäller värme och sol under maj ocjh juni iallafall i mina trakter av landet. Det till och med fortsätter nu in i juli!! Jag som sommarälskare stormstrivs!! 
Fotblls VM- tja- igår gjorde svenska landskapet precis det som behövdes- 1 lite mål och Sverige tog sig vidare till kvartsfinal!! FANTASTISKT! Jag som var ung under fotbolls VM 1994 känner igen känslan.

Eftersom vi för en månad sedan inte visste om varken det bestående sommarvädret eller Svenska  lansdslagets toppinsatser i VM- fanns ingen lokal planering för detta. Vi skulle vä kanske checka nån match eller två vid tv:n. Nu blev det inte så..DET BLEV NÅT ÄNNU BÄTTRE:

För i min kommun tog företagarna, radiokanalen, nyföretagarcentrum mfl vara på möjligheten som gavs av kombinationen av fint väder och åttondelsfinal- Snabbt och effektivt fick man till ett samarbete som heter duga!! FANTASTISKT!!! 

En möjlighet av en storbilds skärm och 300 hundra stolar på Bagges TORG!! Vilken glädje för oss kommunbor- vilken folkfest det blev- på hemma arenan!! Och ett så vansinnigt bra ordnat arrangemang- glädje och trivsel till tusen!! Och de 300 stolarna kombinerades med solstolar och filtar. Hoppborg för barnen, hamburgetält och försäljning av blå gula ting som hattar och tröjor! Gammal som unga var där- oavsett om du älskar fotboll eller inte så var den glada stämningen där för alla!! 

TUSEN TUSEN TACK ALLA FIXARE AV DETTA KALASBRA arrangemang!!! 

Och vet ni, ännu bättre på lördag blir det REPRIS!!!! fast då är det kvartsfinal!!! YES!! Vi är Sverige, vi är Lerum - Tänk vad tillsammans och vi kan göra ihop med att ta tillvara de möjligheterna som bjuds i stunden! Mitt bästa Lerum är grymt!

Kram A.

 

TUSEN TUSEN TACK ALLA FIXARE AV DETTA KALASBRA arrangemang!!! Tänk nu kan mina döttrar få liknande minnen från fotbolls VM 2018 som jag har från fotbolls VM 1994- Glädje, folkfest och tillvara tagande av möjligheter tillsammans blir så bra!

Och vet ni, ännu bättre på lördag blir det REPRIS!!!! fast då är det kvartsfinal!!! YES!! Vi är Sverige, vi är Lerum - Tänk vad tillsammans och vi kan göra ihop med att ta tillvara de möjligheterna som bjuds i stunden! Mitt bästa Lerum är grymt!

Kram A.