Många långa utomhusdagar denna sommaren - så skönt!! Men också ett litet dilemma om man vill vara tillgänglig på mobilen- batteriet räcker inte hur länge som helst. En powerbank är ett måste att ha med sig fullladdad i handväskan, för mig. Jag blir nästan stressad utan att det med. En powerbank med och ingen stress- bara att koppla ihop med mobilen när batteriet där tar slut. Så bra! Jag gillar det där- enkelt och praktiskt! Ännu mer gillar jag när jag kan fixa bra rabattkodar på saker som underlättar mitt liv och min vardag, även til er!  Så här kommer en på just mobiltillbehör hos Ideal of sweden: KODEN "ANNELIE20" ger er hela 20% rabatt på sortementet hos idealof sweden- sidan när du HÄR.

Använd koden och säkra din tillgänglighet i sommar du också. Själv tycker jag om enhetlighet- så mobilskal, powerbank och extra lång sladd fick det bli! Och jag är så superduper nöjd! 

Mobiltillbehör i design av rosa blommor- supersnyggt!

Mobilcase, powerbank och extra långsladd- allt i samma design- kan det bli snyggare??

Kolla in sortementet hos Idealofseden och hitta din snyggaste design- använd sedan koden "ANNELIE20" för 20% rabatt!

Ideal of sweden - HÄR

Nu en dag utomhus!

Kram A.