En dag vid strande eller rättare sagt flera dagar vid stranden kräver sitt matintag. Jag skulle enkelt kunna ligga och mumsa i mig både det ena och det andra i solskenet vid strandkanten. Detta oavsett om vi pratar om en dag vid havet eller insjö. Det är så underbart gott att äta ute under solen i sommarvärmen! 

Så var dett detta med rörelse- en eller flera dagar vid stranden ger inte den sortens rörelse som godisintag kräver. Så jag har sorterat bort det. Bästa bästa att ha med till stranden är en termos kaffe- ska sätta mig att leta termosar på nätet- sista termosen läkte - så nu finns ingen kvar här hemma. En stor flaska med fruset vatten- perfekt som isklamp och sen kallt vatten hela dagen i solen. Till detta köra jag 2 st nutriellt måltidsdrickor med choklad smak- superduper. jag är mätt belåten och har faktiskt inget sug efter sötebröd. Heja mig!


Måltidsdryck vid strandkanten- bästa nutrilett

Hela dag hos väninnina igår i solen och på hemvägen stungen av en geting. Har inte fått getingstick sen urminnes tider, så oj, vad rädd jag blev!! Getingen kom in i min sko och kände väl sig klämd mellan fot och sula och stack till mig under foten- det stack som bara den- och jag var livrädd att jag skulle reagera kraftigt på sticket.. Men som tur så blev svullnaden inte så farligt stor - kanske berodde på att jag vilade bort den med högläge resten av kvällen- läste på nätet att det kunde göra susen. Idag är foten bättre och jag kan gå ordentligt! Dock ryser jag av blotta tanken av ett surrande getingljud..

 
Ett getingstick kräver sitt högläge även för en singelmamma

Semesterfeeling för ånga nu och fröken väder fortsätter som en ända stor glädjespridare- FANTASTISKT!

Nu njuer vi av fredagen som är här!

Kram A.